Eventi & Proslave

Vjenčanja, dječji rođendani, rođendani, godišnjice, druženja, druženja na kraju školske godine i druge proslave

Organizacija vjenčanja

Svaka djevojka, pa i mladić, maštaju o danu svog vjenčanja od najranije dobi. Svatko od nas želi da njegov dan vjenčanja bude poseban i savršen, drugačiji od ostalih, primjećen i zapamćen. Uz našu pomoć i našu ponudu to doista možete i postići – učinite svoj dan poseban uz našu ponudu hrane i raznolikih jelovnika, kao i ambijenta i cjelokupnog prostora kojeg nudimo.

Vjenčanje možete organizirati u intimnom ambijentu prirode, uz bazen, zelenilo i mirnoću sela, ili na zelenoj površini ispod stoljetnog stabla stare murve ili u romantičnoj atmosferi u vrtu ili uz kamin. Naš prostor idealan je za manja i nešto intimnija vjenčanja ali ne manje bitna, jer i ona mogu biti vrlo posebna i uz našu pomoć zapamćena.

Osim cjelodnevnog programa za mladence i njihove goste, nudimo i smještaj, te domaću istarsku tradicionalnu kuhinju uz nekoliko slijedova (ovisno o vašim željama). Uz cjelokupnu organizaciju vjenčanja nudimo vam i aranžiranje našeg prostora i prostora crkve, te vaših domova i sala. S povjerenjem nam se možete obratiti i za razne konfetijerice (bombonjere), revere, pozivnice i zahvalnice.

Osim samog prostora, smještaja, jelovnika i svega ostaloga, nudimo vam i pomoć pri cjelokupnoj organizaciji vašeg vjenčanja, odabiru najboljih muzičara, fotografa, snimatelja i svega drugog što vam treba:

  • Izrađujemo pozivnice i konfetjerice (bombonjere i poklone za goste), revere i zahvalnice, poklone za kumove i roditelje.
  • U suradnji s poznatim fotografima izrađujemo klasične albume, dizajniramo foto bookove, izrađujemo slike mladenaca i print na platnu, personalizirane naljepnice s mladencima na određenim proizvodima po želji (boce, marmelade…), te nudimo mogućnost postavljanja personalizirane rasvjete.
  • U suradnji s elitnim partnerima dogovaramo posebne oblike tekstova i evenata za vjenčanja i event menadžment.
  • Pomažemo u odabiru glazbe (muzičara), snimatelja, te slastičara za izradu vaše vjenčane torte i kolača.
  • Vršimo uslugu cateringa na svim lokacijama.

Obratite nam se s povjerenjem, dođite i pogledajte uživo kako izgleda naš prostor i učinite svoj dan posebnim.

Organizacija svečanosti - catering

Nudimo kompletnu organizaciju svih svečanosti i proslava: pričesti, krizme, zlatne ili srebrne obljetnice vjenčanja, rođendani, godišnjice… te svih drugih svečanih trenutaka, od vaše ideje do realizacije.

Organiziramo druženja roditelja, djece, odgajatelja i učitelja na završetku školske godine, po posebnim programima i stručnom vodstvu odgajatelja.

Organizacija dječjih rođendana

Dragi roditelji, nudimo vam proslavu rođendana vaših mališana na jedan malo osobit i poseban način u prirodi, zelenilu, velikoj igraonici na otvorenom uz korištenje bazena kada to vrijeme i godišnje doba dopušta. Osim igre vaši mališani mogu naučiti što je zdravo, što je nezdravo, kako aktivno odrastati, mogu se upoznati sa životom na seoskom imanju u prirodi, cvjetnjaku, povrtnjaku …

Za sve ostalo dođite, vidite, uvjerite se … brigu o svom dijetetu na dva sata prepustite nama.

Radujemo se vašem dolasku!

Preuzmite ponudu za organizaciju proslave dječjeg rođendana >>

Baloni

Pošaljite upit za organizaciju

Zanima vas organizacija vjenčanja, proslava, rođendana i drugih važnih zbivanja? Pošaljite nam upit o terminima i uslugama!

Vjenčanje

Organizacija vjenčanja

Pozivnice, konfetjerice, reveri, pokloni, foto albumi, odabir glazbe, catering na svim lokacijama i dr.

Čaše vina

Svečanosti & Catering

Organizacija i catering za svečanosti i proslave: pričesti, krizme, zlatne ili srebrne obljetnice vjenčanja, rođendani, godišnjice

Dijete s balonima

Dječji rođendani

Proslava rođendana u prirodi, zelenilu, velikoj igraonici na otvorenom uz korištenje bazena

Isplanirajte odmor u prelijepom prirodnom zelenilu Istre!

Naša Stancija Guran pružit će vam nezaboravan smještaj i gastronomske užitke

Rezervirajte vaš odmor sada

Scroll to Top