Seoski turizam
- Stancija Guran

Izletište “Casa Rustica” – kamin, prostor za druženje i odmor – radionice uz stručno vodstvo – domaći proizvodi i unikatni suveniri

Izletište "Casa Rustica"

U prizemlju se nalazi seoski turizam gdje gosti na smještaju mogu uživati u doručku ili polupansionu.

U toku dana se mogu okrijepiti osvježavajućim pićima ili kavom. Za doručak nudimo autohtone delicije, pretežito vlastite proizvodnje od raznih džemova, kruga, hladnih narezaka, sireva, jogurta, voća, slatkih slastica, nude i bio doručak, kao i doručak prema posebnim potrebama. Za ručak ili večeru pripremamo tipična istarska jela (razne tjestenine od fuži, njoki, ravioli, lazanje s raznim umacima i gulašima, te razne mesne plate sa našim proizvodima, sir, pršut).

U seoskom turizmu se nalazi prekrasan kamin, prostor za druženje i odmor, koji će posebno u zimskom periodu ovaj ambijent oplemeniti gostoljubivošću domaćina.

Osim gostiju na smještaju u našem seoskom turizmu prihvaćamo i najavljene grupe posjetitelja do 30 osoba. Organiziramo i razne radionice uz stručno vodstvo: kuhanje, spravljanje zimnice, izrada kolača, slikanje, obrada kamena, obrezivanje bilja, itd.

Svi gosti i posjetitelji mogu na našem gospodarstvu kušati i kupiti sve naše proizvode i unikatne suvenire, te sudjelovati u izradi vlastitih aranžmana.

Okoliš

Na vanjskom dijelu se nalazi natkrivena terasa sa stolovima, te skladno uređeni okoliš, gdje gosti mogu uživati u konzumaciji delicija u miru i tišini.

Na istom prostoru mogu se organizirati razni eventi i proslave, prema želji svakog gosta.

Isplanirajte odmor u prelijepom prirodnom zelenilu Istre!

Naša Stancija Guran pružit će vam nezaboravan smještaj i gastronomske užitke

Rezervirajte vaš odmor sada

Scroll to Top