Guranis - turizam, trgovina i usluge

Organizacija svečanosti - catering

Nudimo kompletnu organizaciju svih svečanosti i proslava: pričesti, krizme, zlatne ili srebrne obljetnice vjenčanja, rođendani, godišnjice... te svih drugih svečanih trenutaka, od vaše ideje do realizacije.

Organiziramo druženja roditelja, djece, odgajatelja i učitelja na završetku školske godine, po posebnim programima i stručnom vodstvu odgajatelja.

Organizacija dječjih rođendana

Dragi roditelji, nudimo vam proslavu rođendana vaših mališana na jedan malo osobit i poseban način u prirodi, zelenilu, velikoj igraonici na otvorenom uz korištenje bazena kada to vrijeme i godišnje doba dopušta. Osim igre vaši mališani mogu naučiti što je zdravo, što je nezdravo, kako aktivno odrastati, mogu se upoznati sa životom na seoskom imanju u prirodi, cvjetnjaku, povrtnjaku ...

Za sve ostalo dođite, vidite, uvjerite se ... brigu o svom dijetetu na dva sata prepustite nama.

Radujemo se vašem dolasku!

Preuzmite ponudu za organizaciju proslave dječjeg rođendana >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.